Projekt ajánlat kérés

Segítjük már meglévő és leendő partnereinket abban, hogy minél több lehetőséget aknázhassanak ki. Amikor egyedi megoldásra van szükségük, mi segítünk Önöknek személyre szabott árajánlattal, hogy műszakilag és minőségben is megfeleljen a kiírt elvárásoknak

Projekt irodánk működése

Projekt irodánkban kimondottan olyan rendszerek kidolgozásával foglalkozunk, melynek előkészítő fázisában tudunk elsősorban hathatós segítséget nyújtani.

Első lépések, projekt megnevezése

Projektet kérő cégek elérhetősége, adatai, kontakt személy megadása. Projekt megnevezése szükséges, hogy a későbbiekben bármilyen változtatás vagy kiegészítés történik, nyomon tudjuk követni a változtatásokat.

Projekt kérés szövege

A szükséges információk megadása a projekttel kapcsolatban. Esetleges határidő feltüntetése, ha van termékkel kapcsolatos elvárás, márka, annak megnevezése.

Mi történik az üzenet elküldését követően?

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és ebben az esetben elkéri a műszaki paramétereket, rajzokat, és az árazatlan költségvetést.

Miért szükséges az árazatlan költségvetés, és műszaki rajz?

A rendszerek kidolgozását megelőzően szükséges információkat tartalmazz arra vonatkozóan, hogy egy meglévő, vagy egy teljesen új telepítésről vagy kiegészítésről van-e szó. Mivel több termékkel is megoldható egy rendszer kidolgozása, így tudni kell az elvárások alapján, hogy milyen műszaki paraméterek mentén kell dolgoznunk.

Mi történik az árajánlat kidolgozása után?

Természetesen elküldjük Önnek az elérhetőségeinkkel együtt, hogy azt továbbíthassa a generál kivitelező felé, vagy a megrendelőnek. Természetesen mi is nyomon követjük a folyamatot, és amennyiben elnyeri a pályázatot ajánlatunkkal, megkezdjük a rendszer termékek szerinti összeállítását.

Mit kell tenni a pályázat elnyerését követően?

Jelezze felénk, és mi megrendelésként kezeljük. Beszerezzük a lehető legrövidebb időn belül a kívánt termékeket. Annak megérkezéséről pedig folyamatosan tájékoztatjuk. A projekt ajánlathoz szükséges szakmai tudást képzett mérnökeink adják, akik nem csak a szakmával, de a piaci szereplők sajátosságaival is számolnak. Projekt ajánlatunkat kedvezménnyel adjuk, projekt védelemmel biztosítjuk.