Szemináriumok és webináriumok

Képzéseinkkel támogatni kívánjuk a vagyon-, tűzvédelemmel, illetve az automatizálással foglalkozó partnereinket, így Önt is, legyen tervező, telepítő vagy viszonteladó.

Tartson velünk a következő képzésen!

A MASCO Kft. számára egyaránt fontos, hogy megbízható és jó minőségű termékek mellett a biztonságtechnikai eszközök technikai fejlődésében bekövetkező változásokat megosszuk Ügyfeleinkkel. Ezért tartunk minden évben, olyan személyesen látogatható szemináriumokat, melyeket elérhetővé is tehetünk az online térben is webinárium formájában.

Különböző témában roadshow-kat szervezünk, ahol az előadás sorozat témájával igyekszünk a fővárostól távolabbi nagyobb városokba is eljuttatni az információt, így kívánunk lehetőséget adni a személyes találkozásra, ahol a tőlünk messzebb tevékenykedő partnereink is feltehetik kérdéseiket, és válaszokat is kapnak rájuk.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

SATEL Szeminárium

A szeminárium díjmentes!

Időpont: 2023.12.13

Helyszín: MASCO Kft. 

1131, Magyarország, Budapest
Reitter Ferenc u. 166.

Gyülekezés: 9 és 9:30 között kezdés 9:30-kor

1-2 pogácsa/kávé és ebédszünet - kávéval, pogácsával, ebéddel várjuk a résztvevőket. Jelentkezési határidő 2023.12.10 vasárnap éjfélig. A szeminárium 9:30-tól (a kérdések és közreműködők aktivitásától függően 15-16-ig).

Ingyenes parkolás biztosított!

Vendégelőadó: Patak Tamás 

A műsorváltozás jogát fenntartva!

 • Fókuszban a PERFECTA 64 M + INT-TSH2 érintőképernyős kezelő + ABAX és MICRA vezetéknélküli rendszert + ABAX vezérlő és érzékelő, SLIM-PIR-LUNA
 • Az INT-TSI kezelő új funkciói
 • GYIK – rendszeresen előforduló kérdések, hibakeresés és hibaelhárítás (tippek és ötletek az ügyfélszolgálat tapasztalatai alapján)
 • Vezetéknév:*
  Keresztnév:*
  E-mail cím:*
  Cég neve:*
  Telefonszám:*
  Adószám:*
  Adatkezelési tájékoztató:* Elfogadom