Vezeték nélküli kapucsengő, amely mindent lát - Myers MBD-100

Február 12, 2024

Az otthonok modernizációja és az okos otthon rendszerek térhódítása számos újítást hozott az életünkbe. Az egyik ilyen kiemelkedő fejlesztés a video kaputelefonok elterjedése, melyek nem csupán a biztonságunkat növelik, hanem kényelmünket is szolgálják.

Hogyan működik a Myers legjobb kültéri hívópanelje?

Tehát a Myers MBD-100 mozgásérzékelővel és intelligens emberi észlelési funkcióval van felszerelve. Amikor valaki megjelenik a látómezőben (nem is kell megnyomnia a hívás gombot), értesítést kap az okostelefonjától. A beépített 1/3 hüvelykes, 2,0 megapixeles felbontású FullHD CCTV kamera lehetővé teszi, hogy jól lássa a látogatót. Kétirányú kommunikáció segítségével üdvözölheti barátját vagy megijesztheti az idegent, aki valami rosszban sántikál az ajtónál.


Ez a csengő a szabadban is felszerelhető. A Myers MBD-100 ellenáll a pornak és a nedvességnek. Sötétben akár 3 méteres távolságban is lát. És ami a legfontosabb - nincs szükség vezetékekre. Egyáltalán nem! A vezérlés Wi-Fi-n keresztül történik, és a beépített 5000 mA-es akkumulátor táplálja. Elég sokáig, mert a készülék csak akkor aktiválódik, ha a mozgásérzékelés bekapcsol, vagy megnyomja a hívás gombot.

Kiválóan fel lehet használni nem csak családi házaknál, de kitűnően használható irodaházak, raktárak és üzletek esetében is.                                                     Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is