Satel Versa széria - Biztonság és kényelem minden nap

November 11, 2023

Egy megoldás, amellyel megvédhet egy lakást, kisebb vagy közepes méretű házat, irodát és még sok mást.

A VERSA behatolásjelző rendszer garantálja otthona és üzlete megbízható védelmét:

 • a kis és közepes méretű helyiségek átfogó és hatékony védelmével.
 • a kényelemmel: a riasztó és az otthoni automatizálási rendszer vezérlések sokféleségének köszönhetően      biztonsági eszközök elegáns kialakításával.
 • a bizonyossággal, hogy bárhol is legyen, mindent ellenőrizhet.

  Hagyomány

  A VERSA rendszer LED-es vagy LCD billentyűzetekkel kezelhető. A rendszer támogatja a szöveges üzenetekkel történő vezérlést és értesítést mind mobiltelefonon, mind okostelefonon keresztül. A vezérlőpanel emellett a megadott személyeket akár még analóg telefonvonalon keresztüli hangüzenetekkel is értesítheti.

  Modern

  Az érintőképernyős billentyűzetekkel a rendszer vezérlése egyszerű és intuitív. A VERSA CONTROL mobilalkalmazáson keresztül az okostelefon válhat a behatolásjelző rendszer vezérlőközpontjává. A rendszer távolról is vezérelhető a praktikus távvezérlő kulcstartókkal, amelynek gombjai a felhasználók igényeihez igazodva teljes mértékben konfigurálhatók.

 • Biztonság és kényelem
  A SATEL érintőképernyős billentyűzeteinek intuitív grafikus felhasználói felülete a mindennapi működés során leegyszerűsíti a különböző rendszerfunkciók aktiválását.

 • A VERSA CONTROL mobilalkalmazás a riasztórendszer funkcióinak távvezérlésére használható, folyamatos áttekintést nyújtva a VERSA vezérlőpanel által rögzített aktuális eseményekről. Így még hatékonyabban gondoskodhat a legfontosabbról: a biztonságról és a kényelemről.
 • Elrohant otthonról, és nem biztos benne, hogy élesítette a rendszert?
 • A mobilalkalmazással bárhonnan ellenőrizheti a rendszer állapotát, és szükség esetén élesítheti azt.
 • Legyen szó akár betörésről a pincében; a rendszer egy családtag általi hatástalanításáról; esetleg      áramkimaradásról egy felügyelt ingatlanban - az okostelefon képernyőjén megjelenő PUSH üzenetek      tájékoztatják Önt a rendszer eseményeiről.
 • Amikor hazaér, távolról is kinyithatja az ingatlan kapuját, felkapcsolhatja a világítást, és elindíthatja az      öntözőt. A kamerán keresztül A VERSA mobilalkalmazás segítségével megnézheti az otthoni IP-kamerák képeit. Így gyorsan ellenőrizheti, hogy a gyerekek szépen játszanak-e a szobájukban, a kertész lenyírta-e már a füvet, vagy Ön bezárta-e a kaput, amikor eljött otthonról.
 • Sokoldalú érzékelés
 • A VERSA riasztóközpontok vezetékes és vezeték nélküli érzékelők széles választékával működnek együtt. Telepítőjével együtt válassza ki a megfelelő eszközöket, amelyek képesek biztosítani az elvárt védelmi szintet - nem csak az épület, hanem az azt körülvevő terület számára is. A védelem itt még nem ér véget A VERSA riasztórendszer a betörésérzékelés mellett további védelmet is nyújt, mivel a tűz vagy árvíz közvetlen veszélyének korai jeleire is reagál. A gázérzékelők gyorsan érzékelik az olyan mérgező gázok jelenlétét, mint például a szagtalan szén-monoxid. Emellett altatógáz-érzékelőink, mint például a kloroformgőz, segítenek megelőzni az éjszakai betörést. Zónákra osztás Szeretné a rendszer működését még egyszerűbben az Ön igényeihez igazítani? Ossza fel a biztosított objektumot két különálló részre. Mindegyik függetlenül élesíthető a három élesítési módban: nappali, éjszakai vagy teljes. Megbízhatóság A SATEL minden behatolásjelző készüléke többlépcsős minőségellenőrzésen megy keresztül. Ez segít abban, hogy Ön és családja biztonságban legyen.        

 • Hozzászólások

  Nincsenek bejegyzések

  Értékeld Te is