Pulsar – ami nélkülözhetetlen

November 14, 2023

Az 1994-ben alapított PULSAR mára már több, mint 28 éves tapasztalattal gyártja a fő profiljának számító a riasztórendszereket, beléptetőrendszereket, CCTV készülékeket és tartozékaikat. Termelési, raktári és egyéb részlegei jelenleg 5000 m2-en terülnek el. Több, mint 230 szakmailag magasan képzett munkatárs látja el a feladatokat a gyártás, tervezés és technológia, marketing és adminisztráció területén; így biztosítva a termékek és szolgáltatások állandó és magas minőségét.

A Pulsar Lengyelországban iparágvezető szerepet tölt be, és számos ügyfele van Európában és a világ más országaiban (export: 50+ ország). A cég piaci pozíciója a termékek magas minőségének és megbízhatóságának, a tapasztalatnak és a kiváló ügyfélszolgálatnak az eredménye.
A vállalat politikája okán folyamatosan növekszik az értékesítés, és új piacokra terjeszkedik. A vállalat folyamatosan bővíti a képzések körét, és aktívan vesz részt a kereskedelmi vásárokon és iparági rendezvényeken, például SECUREX, IFSEC.
Minőség
A PULSAR a termékekhez a gyártási folyamat során csak a legjobb minőségű alkatrészeket használja, amelyeket megbízható és bevált gyártótól szerez be. Termékeit a gyártás minden szakaszában többszörösen ellenőrzik. A jogi és funkcionális szempontokat szem előtt tartva a termékeket akkreditált vizsgálólaboratóriumokban LVD- és EMC-vizsgálatoknak vetik alá, amit a jelenlegi CE-tanúsítványok és a kiválasztott termékek PN-EN 50131 riasztórendszer-szabványának megfelelő tanúsítványai is igazolnak. A Pulsar gyártóként az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való felhasználásának korlátozásával kapcsolatos RoHS-irányelv követelményeinek is megfel.

A Pulsar termékek magas minőségét az alábbiakkal éri el:
- a minőségirányítási rendszer teljes körű alkalmazása és fejlesztése az ISO 9001 szabványnak megfelelően
- a termékek és szolgáltatások minőségi szintjének emelése
- a gyártási módszerek, a vizsgálati és ellenőrzési módszerek szisztematikus fejlesztése, valamint a gyártási folyamatok felügyelete
- szükséges rugalmasság a vevő igényeihez és követelményeihez való alkalmazkodásban a termékek előállítása és a szolgáltatások nyújtása során
- mindig a specifikációnak megfelelő termékek és szolgáltatások szállítása (szabványok és vevők követelményei)
- a vállalat összes dolgozójának szisztematikus képzése a Minőségirányítási Rendszer használatából adódó követelmények körében
- együttműködés kialakítása minősített beszállítókkal
A Pulsar termékek minőségét elégedett vásárlóink véleménye igazolja.
Szüksége lenne egy dobozra a vezérléshez vagy az elektronikához. Sokan bele sem gondolnak, hogy egy ilyen végfelhasználói kérés után még megannyi kérdésre kell megadniuk a választ, ha a legjobb megoldást szeretnék nyújtani.
Legyen benne szabotázsvédelem? Tápegység vagy esetleg puffer tápegység szükséges? Legyen szünetmentes, esetleg kapcsolóüzemű szünetmentes? PoE-s? Esetleg transzformátoros. Riasztóhoz? CCTV-hez? Univerzális? …és hány csatornás? Falra (süllyesztett vagy falon kívüli) vagy rack-szekrénybe telepítjük majd az eszközt?
A hozzáértő szemnek egy-egy ilyen információból további kérdései születnek ahhoz, hogy a végén a megfelelő megoldást kínálhassa az ügyfélnek.
A MASCO kínálatában kapható Pulsar termékekkel azonnal elérhető mindez a szakértelem és tapasztalat.


Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is