Provision-ISR Napelemes és hőkamera rendszerek a mezőgazdasági biztonság növeléséért

Április 29, 2024

Provision-ISR Napelemes és hőkamera rendszerek a mezőgazdasági biztonság növeléséért 

A mezőgazdaságban a vagyonbiztonság és a tűzvédelem kiemelt fontosságú. A napelemes és hőkamera rendszerek hatékony eszközök lehetnek a gazdák számára a kockázatok minimalizálására és a veszteségek megelőzésére.

Vagyonbiztonság:

  • Távoli megfigyelés: A napelemes kamera rendszerek lehetővé teszik a gazdák számára, hogy távolról is megfigyeljék a mezőiket, épületeiket és értékeiket. Ez elriaszthatja a betörőket, csökkenti a vandalizmus kockázatát, és segíthet a bűncselekmények azonosításában és felderítésében.
  • Mozgásérzékelés: A Provision-ISR Solarcam napelemes kamerák a fejlett analitikának köszönhetően riasztást küldenek a gazdáknak, ha gyanús tevékenységet észlelnek, miközben a mesterséges intelligenciára támaszkodva kiszűrik a hamis riasztásokat triggerelő eseményeket. Ez gyors beavatkozást tesz lehetővé, mielőtt komoly kár keletkezne.
  • Hozzáférés-vezérlés: A napelemes kamerák integrálhatók a beléptetőrendszerekkel, így a gazdák távolról is ellenőrizhetik, hogy ki lép be a területükre, létesítményeikbe.

Tűzvédelem:

  • Hőkamera: A hőkamera a hőmérséklet-különbségeket érzékeli, így a gazdák gyorsan azonosíthatják a tűzeseteket a korai stádiumban. Ez értékes időt takarít meg a tűzoltáshoz és a károk minimalizálásához.
  • Hőmérséklet-figyelés: A hőkamera a mezők hőmérsékletét is figyelemmel kísérheti, ami segíthet figyelemmel tartani kritikus területeket tüzet okozó szárazság és hőhullámok idején.
  • Riasztórendszer: A hőkamera integrálható riasztórendszerekkel, így a gazdák értesítést kapnak, ha tűzesetet észlelnek.

A napelemes és hőkamera rendszerek telepítése a mezőgazdasági területeken jelentős előnyhöz juttathatja a gazdákat a vandálokkal, tolvajokkal és az egyre szeszélyesebbé váló időjárással szemben. A Provision-ISR termékei a folyamatos gyártói fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően minden felhasználói igénynek meg tudnak felelni testreszabhatóságuk és sokoldalúságuk révén.


 

Jöjjön el ingyenes szemináriumunkra és tudjon meg többet arról, hogyan járulhat hozzá a Provision-ISR az Ön sikeréhez!

Ingyenes szeminárium, regisztrációhoz kötött!

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!