Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával

Május 13, 2024

Ha végfelhasználóként a kaputelefonra gondolunk, mint készülékre, két dolog juthat eszünkbe. A gombpanel a bejárat/kapu mellett, és a beltéri egység telefonkagylója, vagy újabban kijelző panele. A MYCOM GSM 4G technológiája lehetővé teszi, hogy telepítőként se kelljen sokkal több mindenre gondolnunk: A kültéri panel és egy tápegység. Mindössze ennyire lesz szükségünk.


A MYCOM moduláris, különböző elemekből áll: az alapmodul az AB4G, amely önállóan vagy a PD2100AB billentyűzettel, a DD2140AB kijelzővel vagy a kiegészítő CT2138AB kulcsmodullal együtt működik. Rögzítést és telepítést illetően az Alba termékcsalád telepítőelemeit és tartozékait használja, így nem igazán okozhatnak meglepetést az alkatrészek, már ismerős anyagból dolgozhatunk.

A vezeték nélküli lakossági kommunikációs rendszer „beltéri egysége” egy telefon. A hívás hagyományos gombmodulokkal vagy digitális billentyűzettel ellátott beléptetőpanelről történik, és a megfelelő sorrendben beprogramozott megfelelő számokra továbbítódik vezetékes vagy mobiltelefonra. Így akárhol is vagyunk, tudjuk fogadni a vendéget.


A programozás és a frissítések távolról is elvégezhetők. Elérhető funkciók: CLIP (előre beállított hívószámmal való ajtónyitás), irodai funkció (automatikus zárnyitás válaszadáskor). SMS-en keresztül a tulajdonos értesíthető a bejáratnál rögzített esemény esetén (riasztási funkció).

 

A MYCOM termékcsalád alapvetőek lakossági felhasználásra tervezett széria, de a lehetőségek palettája rendkívül széles, hiszen a távolság nem szab határt!

 

A Farfisa termékeit megtalálod a MASCO kínálatában!Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is