ASSA ABLOY - Hozzáférési rendszerek egy biztonságosabb világért

Június 13, 2024

Átfogó termékportfólió minden piaci szegmenshez.

A megoldások személyre szabottak. A cég a hagyományos mechanikus betétektől a főkulcs-rendszereken, ajtóvasaton, ajtócsukón, pánikrudakon és tűzbiztonsági ajtókon át az intelligens beléptetőrendszerekig kínál. Ezek a termékek megfelelnek a legmagasabb szintű biztonság és könnyű használat követelményeinek.

 •  

  Megoldások az oktatási szektor számára

  Az iskolák, oktatási intézmények környezetét megfelelő termékekkel kell biztosítani, amelyek védik a létesítményeket az illetéktelen személyektől.

 •  

  Ipari szektor

  Az ipari és műszaki létesítményekbe szállított termékeknek elég robusztusnak kell lenniük ahhoz, hogy ellenálljanak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

 •  

  Szabadidős és közösségi létesítmények

  A közintézményeknek nyilvánosnak kell lenniük, ugyanakkor jól védve kell lenniük a behatolókkal, lopással, vandalizmussal és tüzekkel szemben. A termékeknek időnként bele kell illeszkedniük a történelmi építészetbe vagy a modern üvegszerkezetekbe.

   

 •  

  Átfogó biztonsági rendszerek kormányzati létesítmények számára

  A kormányzati épületek modern és intelligens rendszermegoldásai nagyon fontos elemei az épületek biztonságának és ellenőrzésének.

   

 •  

  Egészségügy

  Az egészségügyi létesítmények rugalmas hozzáférést és magas szintű biztonsági megoldásokat igényelnek. Kulcsfontosságú, hogy helyet biztosítsunk az orvosoknak, a betegeknek és a látogatóknak. A csak arra jogosult személyeknek szánt bejáratokat biztosítani kell.

   

 •  

  Rugalmasság és biztonság a szállodai szegmensben

  A szállodákba szállított termékeknek könnyen kezelhetőnek kell lenniük, ugyanakkor meg kell felelniük a vendégek biztonságának és kényelmének.

   

 •  

  Irodaházakban a hozzáférés biztosítása és ellenőrzése

  Az irodai és adminisztratív épületeknek meg kell birkózni a munkaidőben beáramló emberekkel, ugyanakkor biztosítani kell a helyiségekbe való bejutást, és vészhelyzet esetén a biztonságos távozást.

   

 •  

  Zárak és biztonsági rendszerek lakóépületekben

  Az egyéni háztartások és társasházak zárainak és biztonsági rendszereinek védelmet kell nyújtaniuk a betörés és lopás ellen, miközben kényelmesnek és felhasználóbarátnak kell lenniük.

   

 •  

  Minden az egyben ajtónyitó megoldás a kiskereskedelem számára

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is