Ahol a látás találkozik az éberséggel

Május 17, 2024

Akár az irodában dolgozik, akár otthoni feladatokkal van elfoglalva, a PROVISION-ISR kaputelefonja lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje a látogatókat anélkül, hogy egy pillanatot is kihagyna. Az íróasztal vagy a kanapé kényelméből üdvözölheti a vendégeket, nyithat kaput, és tájékozódhat arról, hogy ki áll az ajtaja előtt, így minden egyes interakcióval nyugalomban élvezheti otthona biztonságát. 

Ismerd meg az Intercom-ot, a Provision-ISR Doorbell nagy testvérét!

Egy innovatív beléptető rendszer, amely a legmodernebb mesterséges intelligenciát és a fejlett videokommunikációs technológiákat ötvözi. Kereskedelmi és lakossági használatra egyaránt alkalmas, felhasználóbarát kezelőfelülettel, a biztonság és a magánélet iránti elkötelezettséggel, és újradefiniálja azt, ahogyan a modern korban megközelítjük a beléptetést.

A személyazonosságod a kulcsod. A videós kaputelefon-rendszer, ami felismer

A Provision-ISR Intercom rendszer fejlett Deep 3D arcfelismerést használ a pontos azonosításhoz, nagy felbontású WDR kamerával, 2,3 mm-es széles látószögű objektívvel, IR éjjellátóval és 2,4 GHz-es Wi-Fi/Ethernet csatlakozási lehetőséggel párosítva a tiszta felvételekért. Az egyszerű telepítést és az iOS/Androiddal való kompatibilitást biztosító Power over Ethernet (PoE) tápellátással, amely helyi tárolást kínál (akár 256 GB SD-kártyával), a végponttól végpontig tartó titkosítással a magánéletet helyezi előtérbe, megfelelve az NDAA irányelveknek és korlátozásoknak.

A konfigurálható hozzáférés-szabályozás személyre szabott biztonságot nyújt a 2 lépcsős hitelesítési folyamat testreszabható opcióival. A beépített mikrofon és hangszóró kétirányú hangot biztosít a zökkenőmentes interakcióhoz. A dedikált Hívógomb leegyszerűsíti a kommunikációt, közvetlen hozzáférést biztosítva a megfelelő monitorokhoz (akár 8), a Cam2 alkalmazáshoz és az Ossia VMS rendszerhez. Emellett a kaputelefon rendszer időjárásálló kialakítása IP65 minősítéssel biztosítja a tartósságot minden időjárási körülmények között.

A különálló egység funkcionáló 7"-os monitor egy független erőmű, azonban az Intercom rendszerünkkel párosítva válik igazán masszív egységgé.

Ez a beltéri monitoregység központi hub-ként szolgál a kamerák integrálásához, egyszerre akár 4 kamera élő nézetét kínálja, és kétirányú hang, egyirányú videó és ajtófeloldó képességekkel páratlan kényelmet és funkcionalitást biztosít.

A monitor támogatja a lokális adattárolást, akár 256 GB tárhelyet képes kezelni microSD-kártya formájában, automatikusan pillanatképeket készít a hívókról és rögzíti a videofelvételeket a későbbi megtekintéshez. Egyéni csengőhangokkal és a Ne zavarjon opcióval a monitor személyre szabott élményt biztosít, és az olyan csatlakozási lehetőségekkel, mint az Ethernet, a PoE és a 2,4 GHz-es Wi-Fi, valamint a 8 riasztási bemenet behatolás/mozgásérzékelőkhöz, mindig tájékozott maradhat.

Összeállítás: biztonsági rendszer és okosotthon

  • Vezeték nélküli kaputelefon: Fogadd a vendégeidet könnyedén a karcsú és elegáns bejárati kaputelefonnal, amely vezeték nélkül csatlakoztatható az egyszerű telepítés érdekében.
  • CCTV kamerák: Beépített analitikával felszerelve a fejlett riasztásokhoz, például steril terület, vonalátlépés és egyéb fejlett funkciók, mint a „parkolni tilos zóna”, átfogó biztonságot biztosítva bel és kültéren egyaránt. Ezzel nem csak a ház, de a bejárat, vagy akár a kert is biztonságosabbá tehető.
  • Hálózati videófelvevő (NVR): A mindig éber agy, hálózati videorögzítő (NVR) minden fontos pillanatot rögzít a színfalak mögött.
  • Vezeték nélküli monitorok: Könnyedén vezérelheti CCTV-rendszerét és kültéri kaputelefon-állomását a konyhában, hálószobában vagy akár a kanapé kényelméből.

 

A PROVISION-ISR termékeit megtalálod a MASCO kínálatában.