Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

GPRS kommunikációs modul

GPRS kommunikációs modul

A GPRS-A egy univerzális kommunikációs modul, amely alkalmazható behatolásjelző központokhoz, automatizációs rendszerekhez, illetve önálló eszközként is funkcionál. 8 bemenettel rendelkezik, ami lehet digitális (NO/NC) vagy analóg is. Analóg bemenetként hőmérséklet, nyomás, és páratartalom felügyeletére alkalmazható.

GSM/GPRS átjelzés

GSM/GPRS átjelzés

A biztonságtechnikában a leginkább elterjedt a átjelzési forma a PSTN és GSM/GPRS/LTE alapú kommunikátorokkal valósul meg. Az átjelzést főleg távfelügyelt riasztók és tűzjelző rendszerek esetén használjuk.

WITEK GIGABIT ETHERNET Switchek

WITEK GIGABIT ETHERNET Switchek

A Shenzeni WITEK POE eszközöket, AP-ket és nagy hatótávolságú antennákat is gyárt. Már elérhetőek a MASCO kínálatában Ethernet switch-eik is, amelyek minden port-jukon képesek full-duplex kommunikációra és ezáltal a 1000Mbps sebességű adatátvitelre. Az eszközök ideális választást nyújtanak a kis és közepes méretű cégek és hálózatok számára.
Provision-ISR rendszámfelismerő rendszer

Provision-ISR rendszámfelismerő rendszer

Az utóbbi években a rendszámfelimerési technológia egyre inkább a figyelem középpontjába került: a telepítők és a gyártók is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy megrendelőik igényeinek eleget tudjanak tenni. Gépjárművekhez kapcsolódó automatizálási folyamatokban ma már sokkal több ilyen kamerával találkozhatunk mind kapu- és sorompó vezérlés, mind városi és hatósági megfigyelő rendszerek illetve parkolók és parkolóházak üzemeltetése kapcsán.

Nagy hatótávolságú infrasorompók

Nagy hatótávolságú infrasorompók

A sugarak számát tekintve megkülönböztetünk 2, 3, 4, 6, 8, 10 és 12 sugaras infrasorompókat. A működési távolságuk kültéren 10 métertől akár a 150 méterig is terjedhet az eszköz típusától függően. A riasztáskimenet NC és NO is lehet. Az optika vízszintes és függőleges beállítását megkönnyíti a beépített visszajelző LED, illetve egyes típusoknál egy zümmer is segíti. Automatikus szabályozású védelemmel rendelkeznek közvetlen erős fénnyel szemben (nap, visszaverődő fény, autó fényszóró, stb). IP65-ös védelemmel rendelkeznek, jellemzőjük még az eső, hó, köd és fagy elleni jó ellenállóképesség. Tápfeszültség 12-24 VDC/ 10-18 VAC. Természetesen rendelkeznek leszerelés elleni szabotázsvédelemmel is. A működési hőmérsékeltük -25°C és +55°C közötti.
ECO vezérlések

ECO vezérlések

ECO-1: Egymotoros vezérlés tolókapukhoz, 230 V-os, max. 350 W-os motorhoz. Villogó kimenete: 230 Vac, max. 40W.  Lassítás, gyalogos nyitás funkciókkal és végállás bemenetekkel. Egyéb beállítási lehetőségek: lágy indítás-lassítás, társasházi funkció, automatikus záródás, motor irányváltás, szünetidő, működési idő. A fotocella és a végállás bemenetek kiiktathatóak a DIP kapcsolókkal.

Vezetéknélküli biztonság és kényelem

Vezetéknélküli biztonság és kényelem

A SATEL ABAX2 vezetéknélküli rendszerének célja az adott létesítmény - mind az épület, mind az azt övező terület - védelmének biztosítása, ugyanakkor épületautomatizálási feladatok ellátásában is sikeresen alkalmazható. Tulajdonságainak köszönhetően a biztonság és kényelem egyedülálló kombinációját nyújtja.
Biztonságtechnikai kábelek

Biztonságtechnikai kábelek

Vagyonvédelmi rendszerek tervezésénél fontos szempont, hogy biztosítsuk a megfelelő jel- és adatátvitelt, és ehhez elengedhetetlen a minőségi kábelek használata. A Honnor Security kábelei elsősorban riasztórendszerekhez készülnek, megerősített (pl. 2x0,5 + 4x0,22) és hagyományos (pl. 4x 0,22) változatban is, megfelelő árnyékolással ellátva, a kimagasló zavarvédelemért. Akciós kínálatunk mellett további típusok is elérhetőek a MASCO kínálatában.

IT kiegészítők őrületes választékban

IT kiegészítők őrületes választékban

IP kamerák, okos relék, hálózatról vezérelhető és interneten keresztül is kommunikáló riasztórendszerek. Ez mind-mind megtalálható a MASCO kínálatában, viszont kevesebb szó esik arról, hogy a hálózat és internet kapcsolat kialakításához szükséges eszközökkel is ki tudunk benneteket szolgálni. A 24 portos rackelhető PoE switcheken keresztül a videó jelátalakítókon át az LTE routereken keresztül a CPE-k és AP-kig minden rendelkezésre áll.

Ingyenes képzés várható a termékkel kapcsolatban!