Az AI szerepe a PROVISION-ISR Cam2 App-ban.

Június 3, 2024

Nélkülözhetetlenné vált, hogy az AI vagyis a mesterséges intelligencia bekerüljön a biztonságtechnika világába.

Néhány videó, aminek segítségével jobban kihasználhatod a Cam2 app tudását.

Új: Metaadat-események keresése

A felügyelet pontossága a legfontosabb. Az 1.13.3-as verzió bevezeti a metaadat-keresés opciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megtalálják az emberi és járműparamétereket, például egy személy ingének és/vagy nadrágjának színét vagy egy autó színe és típusa. * NVR FW 1.4.9 vagy újabb + IPC FW 5.1.2.x vagy újabb szükséges.


Új: Hangkivételekről szóló értesítések

Ha a hangok egyszerűen nem megszokottak, az új v1.13.3 itt van, hogy megoldja! Értesítések fogadása a hangrendellenességekről, például a hirtelen hangnövekedésről, például A lövések, a kutya ugatása, az emberek sikoltozása vagy ha a hang csökken, mint amikor  nehéz gépek leállnak. * NVR FW 1.4.9 vagy újabb + IPC FW 5.1.3.x vagy újabb szükséges.

Fejlesztés: Az Analytics indexképeivel kapcsolatos értesítések

A hatékonyság új szintjét nyithatja meg a biztonsági monitorozásban. A felhasználók mostantól megtekinthetik az értesítéseket anélkül, hogy feloldanák telefonjukat, köszönhetően a Új push 2.0 funkció. Az értesítő üzenet megjelenik a zárolási képernyőn a következővel: Kibontható miniatűr, amely teljes képet jelenít meg, így válaszolhat azonnal és hatékonyan. * NVR FW 1.4.9 vagy újabb + fiókkötés szükséges hozzá.


Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is