Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Személyes átvétel és kiszállítás

Igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani, hogy Önök bármilyen körülmények között felvehessék velünk a kapcsolatot és választ kaphassanak kérdéseikre.

Mennyi idő múlva veheti át rendelését?

Érdemes megvárni ügyfélszolgálatunk értesítését (rendelesek@masco.hu, +36 1 390 4170/205), ahol pontosan értesítjük mikortól lehet átvenni a csomagot! Székhelyünkön, - amennyiben a webáruházunkban "raktáron" jelöléssel van a megrendelt termék, - akár már 3 órán belül átveheti a rendelt termékeit. Szaküzleteink megjelölése és nagyobb rendelések esetén esetén ez pár napot igénybe vehet, nagyobb mennyiség esetén, hogy eljuttassuk abba a boltba, ahova megjelölte. Javasoljuk, hogy éljen ezzel a szolgáltatásunkkal, mert átvételkor kényelmesen kibonthatja akár ott is rendelését, így ha kérdés merülne fel, szakképzett kollégáink egyből segíteni tudnak.

Fizetési módók

Utánvét:

A megrendelt árut az átvételkor készpénzzel, bankkártyával is kifizetheti.

Bankkártyás fizetés:

Webáruházunk részére az K&H Bank biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetés lehetőségét. Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

Banki utalás:

Amennyiben banki előre utalással szeretne fizetni, a vevőszolgálat írásos jelzése után ezt megteheti! Kérjük, várja meg a visszaigazoló emailt, és az abban szereplő rendelési számot írja be a közleménybe!

Au átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: K&H bank Zrt.
  • Kedvezményezett neve: MASCO Kft.
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10201006-50067006-00000000

Átvételi pontok

Budapest:

Dél-Pest:

Szeged:

Pécs:

Debrecen:

Érd:

Győr:

Kiszállítási feltételek

Díjmentes kiszállítást biztosítunk Magyarország területén
bruttó 9 999 Ft feletti leadott rendelés esetén.
Eltérő esetben tájékoztatást adunk.

Hova szállítunk?

Megrendelését Magyarország területén bárhova szerződéses futárszolgálat szállítja házhoz. Amennyiben külföldről rendel, kérjük, érdeklődjön a feltételekről az ügyfélszolgálatunkon!
Maximum 2 méterig vállaljuk a termék kiszállítását!