Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pager4Pro-4G.IN4.R2 kommunikátor

Pager4Pro-4G.IN4.R2 eszköz egy kontaktusvezérelt kommunikátor, amely alkalmazható riasztóközpontok mellé kiegészítő átjelzőként, önálló GSM átjelzőként, valamint önálló 4 zónás riasztóközpontként élesítés-hatástalanítás lehetőségével.

Az eszköz4G/3G/2G adatátvitellel rendelkezik. Van 4 konfigurálható NO/NC zónabemenete és 2 NO relé kimenete melyek esemény által, de akár távolról is vezérelhetőek. Konfigurálható SMS-eket küldhet, valamint hanghívást tud indítani 10 telefonszámra. 15 rögzíthető 10 másodperces hangüzenet elkészítése lehetséges. Mindezek mellett Push értesítés illetve e-mail küldésére is képes. Távfelügyeletre jelentésküldés 4 IP címre SIA IP DC-09, TELLMon vagy TEX protokollal.

Konfigurálható Contact-ID eseménykódok rendelhetőek minden egyes eseményhez, partíció és zónaszám beállításának lehetőségével. A kimenetvezérlés eseményenként konfigurálható, többféle vezérlési mód is programozható. Az eszköz egyszerre 4 db IP kamerakép kezelésére is képes és a Push üzenethez kameraképet is hozzá lehet rendelni.

Az első programozás USB kábelen, dedikált szoftveren keresztül történik, ezt követően a lehetőségeink kibővülnek. A felhőhasználat engedélyezésével távolról is adminisztrálhatjuk az eszközünket, mindazonáltal az Android és iOS rendszerekre elérhető Tell Control Center alkalmazás is felhasználható az átjelzőnk vezérléséhez.

Az általunk forgalmazott T.E.L.L. termékeket a képre kattintva találod:

T.E.L.L.