Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ablakmozgatás másként

Ablakmozgatás másként

Az ablak mozgatás kapcsán sok embernek a hagyományos, kézzel nyitható ablakok jutnak eszébe, de a mai technológia fejlődésének köszönhetően manapság ezeket is már automatizálni lehet, és, ha már ablak automatizálás, akkor a MASCO kínálatában fellelhető MINGARDI motorok gondoskodnak a megvalósításáról. A MINGARDI kínálatában két család található meg, a lineáris és a merevláncos ablakmozgató motorok. A lineáris motorok mozgásukról kapták az elnevezésüket, vagyis lineárisan (egyenesen mozognak) míg a merevláncos motorok esetében a láncos meghajtásról kapták a nevüket. A motorok az ablakok nyitását, zárását teszik lehetővé, szellőztetés vagy tűz esetén a füst elvezetésére szolgálnak.

A motorok tápfeszültsége lehet 230V AC/24VDC, a nyitási méret, vagy lökethossz választható és az ablak méretéhez kell igazítani, mert a motorok húzó és toló ereje méretenként eltér.

A MINGARDI termékei közül szeretnénk hármat megemlíteni. Az egyik a MICRO családból a MICRO+KIT terméket, ami egy merevláncos ablakmozgató motor, 230V-os, 200N toló és 300N-os húzó erővel, beépített végálláskapcsolóval, ideális befelé bukó, vagy kifelé emelkedő ablakokhoz, max 400mm-es löket hosszal. A második a D8-as termékcsalád, amik lineáris ablakmozgató motorok, 200, 300 és 400 mm-es löket hosszal kaphatóak, 230V-osak, ideális tetőtéri ablakok, kupolák nyitásához, 500N-os húzó/toló erővel és beépített végálláskapcsolóval.

A harmadik termékcsalád a DRIVE EVO2, amiből van 230 és 24V-os változat is, 550 és 750mm-es lökettel (típustól függően), 1000N-os húzó és toló erővel,  ideális szintén tetőtéri ablak és kupola nyitásához.

 

D8FCE-400/230

 
Megnézem
 

MICRO+KIT

 
Megnézem