Társadalmi hozzájárulások                         Nincs bejelentkezve
Kandó Kálmán Műszaki Főiskola

Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

A BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának feladata olyan alkotóképes villamosmérnökök képzése, akik a széles műszaki alapképzés és a célorientált gyakorlati szakképzés birtokában képesek az ipari és a gazdaság szakirányú területein villamos jellegű berendezések tervezésére, gyártására, menedzselésére, szervizelésére és üzemeltetésére.

Azért támogatjuk őket, mert kiváló mérnököket képeznek, egyes munkatársaink is ott képződtek.

www.kando.hu
Berzsenyi Dániel Gimnázium

Berzsenyi Dániel Gimnázium

A Pro Urbe díjjal kitüntettett Gimnáziumban a továbbtanuló diákok a legjobb alapokat kapják meg a későbbi főiskola vagy egyetemi tanulmányaikhoz.

Azért támogatjuk őket, mert kiváló mérnököket képeznek.

www.berzsenyi.hu
WAT - Varsói Katonai Műszaki Akadémia, Lengyelország

WAT - Varsói Katonai Műszaki Akadémia

A Lengyelországban található mérnöki egyetem és kutatóközpontban a legmodernebb feltételek között sajátítható el a kémia, az IT, a mechatronika, a management és a marketing, a geodézia, a kartográfia és az építészet tudása.

Azért támogatjuk őket, mert kiváló mérnököket képeznek.

www.wat.edu.pl
Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

Pillantó Kutya Óvoda

Alapítványuk működteti az első olyan gyerekcsoportot Magyarországon, amely L. Ron Hubbard gyereknevelési és tanulási technológiája alapján foglalkozik óvodáskorú gyerekekkel.

Meggyőződésünk szerint a gyerekek a legjobb nevelést kapják itt, ami megalapozza egészséges, boldog felnőttkorukat.

www.pillantokutya.hu
Hubbard College of Administration

Hubbard College of Administration

A Hubbard College of Administration Közép-Európai Oktatási Kht. feladata elsősorban szervezetigazgatás és a cégvezetés hatékonyabbá tétele.
Képzéseiket vezető beosztású embereknek ajánlják, de széles oktatási skálájuk lehetővé teszi olyan beosztást végző személyek hatékonyabbá tételét, akik értékesítői tevékenységet folytatnak.

Munkatársaink közül többen is végeztek tanfolyamokat náluk, és ennek eredményeképpen megnőtt a kommunikációs szintjük, és a munkájuk kezelésére való képességük.

www.hubbardcollege.hu
NARCONON

NARCONON

A Narconon Magyarország Alapítvány 1997-ben jött létre, majd egy év múlva megkapta a "kiemelten közhasznú" minősítést. Civil szervezetként non-profit gazdálkodással tevékenykedik. Bevételeit vállalkozók, és magánszemélyek támogatásaiból kapja, melyeket a különféle drogokkal kapcsolatos ismertető anyagok nyomtatására, levelezésekre és tájékoztató programok finanszírozására fordít.

Mai világunkban az elterjedt droghasználatot tekintve küldetésünknek érezzük, hogy tegyünk valamit ezzel kapcsolatban, és javítsuk társadalmunk testi-lelki egészségét.

www.narconon.hu
CRIMINON

CRIMINON

A Criminon nemzetközi non-profit szervezet hálózat, amely a bűnelkövetők rehabilitálására kötelezte el magát azért, hogy azok a társadalom becsületes és produktív tagjaivá váljanak. Szolgálatait vagy közvetlenül a börtönben lefolytatott kurzusok, vagy levelező tanfolyamok formájában ajánlja az elítélteknek, illetve bűnmegelőző oktatási központokat működtet a veszélyezetett rétegek számára.

Nagyra becsüljük munkájukat, amivel a társadalom kitaszítottjait rehabilitálják, visszaadva a tisztességes életre való képességüket.

www.criminon.hu
CCHR

CCHR

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights - CCHR) egy non-profit, közhasznú szervezet, amely a pszichiátriai visszaélesek kivizsgálására és feltárására kötelezte el magát. Biztosítja azt is, hogy a pszichiártia területén elkövetett bűntényeket a megfelelő hatóságoknak jelentsék, és eljárjanak vele kapcsolatban.
Több száz csoporttal 34 országban, a CCHR erőteljes emberi jogi pártfogóvá alapozta meg magát.

Segítünk nekik, hogy megvédjük az emberek épelméjűségét, és tudatosítsuk bennük az alapvető emberi jogaikat.

www.cchr.hu
Drogmentes Magyarországért Maraton

Egy Drogmentes Világért Alapítvány

Az Egy Drogmentes Világért Alapítvány egy Los Angeles-i (Kalifornia) székhelyű, nemvallásos, nonprofit szervezet. A szervezet a "Mondj nemet a drogokra, mondj igent az életre" program iránti egyre növekvő igény kielégítésére alakult, mely programot a Szcientológia egyházak és más önkéntes szervezetek már több mint 20 éve, a világ minden táján folytatnak.

Az Alapítvány célja a fiatalok és felnőttek felvértezése a drogokkal kapcsolatos tényekkel, hogy tájékozottan tudjanak nemet mondani rájuk, és másoknak is segítsenek meghozni ezt a döntést.

Egyetértünk azzal, hogy hatékonyan tenni kell valamit a drogok ellen.

www.drugfreeworld.org
Drogmentes Magyarországért Maraton

Drogmentes Magyarországért Maraton

A Magyarországon eddig sosem látott méretű Maratoni futás, és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat felhívja a civil társadalom figyelmét a drogproblémára, és alkalmat ad mindenkinek arra, hogy ki-ki lehetősége szerint, de tegyen ellene valamit.

Egyetértünk azzal, hogy Magyarország drogmentessé váljon.

www.drogmentes.hu
Fiatalok az Emberi Jogokért

Fiatalok az Emberi Jogokért

A Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezete (Youth for Human Rights International ? YHRI) egy Los Angeles-i központú, kaliforniai független, nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy az embereket megtanítsa az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatára, és ezáltal a tolerancia és a béke értékes szószólóivá tegye őket.

Támogatjuk a kezdeményezéseiket, hogy minél több helyre eljuttassák az emberi jogokat.

http://www.youthforhumanrights.org/land/?locale=hu
Az Út a Boldogsághoz

Az Út a Boldogsághoz

Az Út a Boldogsághoz az első olyan erkölcsi szabálygyűjtemény, amely teljes mértékben a józan észen alapul. Az 1981-ben kiadott Az út a boldogsághoz című könyv célja kezdettől fogva az, hogy a jelenlegi erkölcsi hanyatlást megállítsa a társadalomban, és visszaállítsa az Emberben a becsületet és bizalmat.

Egyetértünk céljaikkal, ezért támogatjuk őket.

http://www.thewaytohappiness.org/land/?locale=hu