Szakmai folyóiratok                         Nincs bejelentkezve
Árgus

Árgus
Vagyonvédelmi és biztonságtechnikai szaklap

Árgus - A Yoter Publishing Kft. Árgus című folyóirata a vagyonvédelmi szakma lapjaként átfogó képet nyújt a hazai és külföldi biztonságtechnikai újdonságokról, eseményekről, a bank- és az informatikai biztonságról, valamint ezek jogi vonatkozásairól. Szerzőink a szakterület mérnökei, a gyakorlati megvalósítások képzett és tapasztalt szakértői, egyetemek, főiskolák kutató tanárai, végzős hallgatói, valamint a biztonságtechnika szakújságírói.

Célcsoport:

  • Biztonságtechnikával, vagyonvédelemmel foglalkozó cégek döntéshozói (tervezők, telepítők, kivitelezők, távfelügyeleti cégek)
  • A biztonságtechnikát alkalmazó legnagyobb cégek döntéshozói, bankok, pénzintézetek, biztosítók, nagy kereskedőláncok, generálkivitelezők, beruházók, ipari parkok biztonsági vezetői
  • Tűzvédelemmel foglalkozó cégek (tervezők, kivitelezők, fejlesztők, forgalmazók)
  • Épületvillamosssági kivitelezők
  • Fejlesztők, gyártók, forgalmazók
  • Iskolák: egyetemek, főiskolák oktatói, hallgatói

Példányszám: 4500.

Megjelenik: évente 4 alkalommal.

Első megjelenés: 2000.

Weboldal címe: www.muszakilapok.hu

MASCO elválasztó
Detektor Plusz

Detektor Plusz

DETEKTOR PLUSZ MAGAZIN A CIVIL BIZTONSÁG LAPJA

A Detektor Plusz Magazin a hazai vagyonvédelem 1992-es alapítási (legrégebbi) közismert szakfolyóirata. Napjainkra az egyetlen szakmai folyóirat amely az évi hat megjelenést tartani tudja.
A lap és a kommunikációs lehetőségeket kiegészítő (2010. évi alapítású) detektor online portál igyekszik minden olyan témával foglalkozni amely a céges vagyonvédelemmel foglalkozó olvasói számára érdekes (biztonsági menedzserek, vagyonvédelmi-biztonságtechnikai vállalkozások-telepítők, bűnmegelőzési szakemberek, szakoktatási minősítő-tanúsító intézmények, szakmai társadalmi szervezetek, egyesületek pl.: MBVE., IBSSA., Szakmai Kamara).

Weboldal címe: www.detektorplusz.hu

MASCO elválasztó
Florian Express

Florian exPress

A Florian exPress – Magyar Tűzbiztonsági Szakfolyóirat a Fire Press Kiadó 1991 óta megjelenő, a hazai tűz- és katasztrófavédelem mértékadó szakfolyóirata. Tartalmát tekintve alapvetően az épített környezet tűzbiztonságát szolgáló, elsősorban műszaki tartalmú, elméleti és gyakorlati preventív intézkedések és megoldások tematizált, csoportosított, szerkesztett gyűjteménye, amely a védekezés területén várt döntéseket alapozhatja meg autentikus szakmai információkkal. Emellett felhívja a figyelmet a különféle kockázati tényezőkre, beszámol a technika világából érkező mérnöki megoldásokról, a legkorszerűbb tűzvédelmi módszerekről, eszközökről, és oltóanyagokról, érzékelő-, jelző-, elhárítórendszerekről, a beavatkozásokat könnyítő, támogató szakfelszerelésekről, védőfelszerelésekről a tűz- és katasztrófavédelemet hivatásszerűen menedzselő szakemberek tájékoztatására.

Kik írják?
A tűz- és a katasztrófavédelem legkiválóbb, legfelkészültebb szakemberei, akik a folyóirat látószögébe tartozó szakterületen fejlesztő, gyártó, forgalmazó, telepítő és karbantartó társaságok, oktatási intézmények és országos fohatóságok elismert szaktekintélyei. A Florian exPress – a hazai sajtó gyakorlatában egyedülálló módon – a szerzőket mind a publikáció mellett, mind az impresszumban fényképpel, rövid szakmai életrajzzal mutatja be olvasóinak, ezzel egy újabb garanciát teremtve az olvasmányok hitelességére.

Kik olvassák?
Tapasztalataink szerint: általában környezettudatos szakemberek, akik valamilyen vonatkozásban felelősséget viselnek az épített környezet, az ipari-mezőgazdasági technológiák, a logisztikai objektumok fennmaradásáért, zavartalan üzemeltetéséért. Többségükben a tárgyi világ fennmaradását a benne élő emberek épségének védelmében műszaki és szabályteremtő megoldásokkal óvó, döntési felelősséget viselő szakemberek. Sokan közülük az általuk ajánlott megoldásokhoz szükséges anyagok, eszközök, felszerelések és elgondolások fejlesztői, gyártói, forgalmazói, telepítői, karbantartói, alkalmazói és továbbgondolói.
Az épített környezet károsodását, pusztulását előidéző események és – szándékos, vagy gondatlan – viselkedésformák hatásait csökkentő lehetőségek kitervelői és megvalósítói.

Weboldal címe: www.florianpress.hu

MASCO elválasztó
Villanyszerelők lapja

Villanyszerelők lapja

Szakmai publikációk, újdonságok, termék-bevizsgálási programok, baleseti rekonstrukciók az erős- és gyengeáramú épületvillamosság területén: ez a Villanyszerelők Lapja.

Célunk a stabilitás: a mindig színvonalas tartalom, az egyre szélesedő olvasóbázis, és a megbízható, ütemezett megjelenés. Ezek az ismérvek teszik ideális hirdetési platformmá, partnerré az épületvillamossági szaklapot.

Előfizetők:
Az épületvillamosságban dolgozó egyéni, mikro- és kisvállalkozók, gyakorlat felé nyitott technikusi és mérnöki réteg, valamint a beruházói oldal képviselői is.

Példányszám: 8-12 000 db/megjelenés.

Megjelenés: évente 10 alkalommal, két összevont (január-február, ill. július-augusztus) számmal.

Weboldal címe: www.villanyszaklap.hu