Tevékenység                         Nincs bejelentkezve

Cégünk meghatározó biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.


Budapesten, a XIII. kerületben, közel 4400 m2-en, könnyen megközelíthető helyen és könnyű parkolási lehetőséggel, kínálunk elektronikus és mechanikus beltéri és kültéri vagyonvédelmi, tűzvédelmi és nyílászáró automatizálási rendszereket és azok kiegészítőit viszonteladóink és telepítőink részére. Üzletünkben több szakképzett kolléga gondoskodik a zökkenőmentes kiszolgálásról, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott termékek. Összes termékünk műszaki és marketing információjához hozzáférhet szórólap és könyv formájában, 15 szakterületi bontásban.


Raktárkészlet:
Különösen nagy gondot fordítunk a folyamatos áruellátásra és az optimális raktárkészlet fenntartására.


Munkatársaink jól felszerelt, légkondicionált irodákban, jó légkörben dolgoznak, ahol az adminisztráció, logisztika, az eladás előtti és utáni műszaki tanácsadás és az értékesítés dolgozik együtt, összehangolva.


Telephelyünkön folyamatosan szervezünk továbbképzéseket ill. tanfolyamokat szerződött viszonteladóink és telepítőink részére, jól felszerelt, akár 50 személy befogadására képes oktató termünkben.